Haluamme palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla!

Toimintaamme ohjaa asiantunteva asiakaspalvelu ja hyvä välitystapa. Laadusta tinkimättömyys sekä tahto ja kyky palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla on meille sydämen asia.

Meille tärkeintä ovat sekä tyytyväinen vuokranantaja että vuokralainen. Siitä hyvänä osoituksena on mielestämme se, että asiakkaamme ovat meillä ensimmäisen kerran asioituaan luottaneet meihin myös jatkossa, kun tarvetta asuinhuoneistojen vuokrausasioissa on ollut.

Teemme kaikki toimeksiantomme joustavasti ja luottamuksella. Nämä ovat meille pienenä yrityksenä itsestään selviä argumentteja, jotka luovat ammattitaitomme pohjan.

Leena Rasku, LVV, VuT

Aloitin vuokravälittäjänä Seinäjoella huhtikuussa 1998. Aiemmat työni pankkitoimihenkilönä ja sosiaalityöntekijän sijaisena antoivat hyvää käytännön pohjaa nykyiseen työhöni. Suoritin Vuokravälittäjä tutkinnon (VuT) vuonna -98 ja Laillistetun Vuokravälittäjä tutkinnon (LVV) vuonna 2010.

Vuokravälittäjän työ ei ole pelkkää työtä vaan se on elämän tapa. Vuosien varrella minua on pyydetty monesti siirtymään myyntipuolelle, mutta vuokravälityksen kohteiden ja asiakkaiden nopeampi tempoinen vaihtuvuus on aina kiinnostanut enemmän.

Monet vuokranantajat ovat tuttuja jo vuosien takaa, jonka ansiosta pystyn vakuuttamaan myös vuokralaiset vuokranantajan luotettavuudesta.

  0400 260 855

VUOKRANANTAJA

Tarjoa vuokra-asuntoasi meille välitykseen, palvelemme ja neuvomme koko vuokrasuhteen ajan. Annamme myös aiheeseen liittyviä juridisia neuvoja.

Palveluidemme hinnasto

Vuokranvälityspalkkio 1 kk vuokra (sis. alv 24 %), minimi 496 € (sis. alv 24 %).

Erikseen tehtynä ilman toimeksiantoa

  • Vuokrasopimuksen laatiminen, ei vastuuta vuokrasuhteesta 150 €
  • Alivuokrasopimuksen laatiminen 100 €
  • Varoitus 30 €
  • Vuokrankorotus 50 €
  • Kirjallinen vuokra-arvio 100 € per arvioitu kohde. Vähennetään palkkiosta työn johtaessa toimeksiantoon

Kaikkiin hintoihin lisätään ALV + 24 %.

Tutustu vuokralaisen oppaaseen

5 vinkkiä vuokra-asunnon sisustamiseen

Oma koti ei tunnu kodilta jos se ei ole oman näköinen. Vuokra-asunnossa voi monesti olla, että...

Jatka lukemista
kirjoittanut Leena Rasku

Muuttajan muistilista

Mitä kaikkea pitää muistaa, kun muuttaa? Ota talteen muistilista, ja raksi kohdat pois sitä...

Jatka lukemista
kirjoittanut Leena Rasku