Tietoa meistä

Toimintaamme ohjaa asiantunteva asiakaspalvelu ja hyvä välitystapa. Laadusta tinkimättömyys sekä tahto ja kyky palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla on meille sydämen asia.

Meille tärkeintä ovat sekä tyytyväinen vuokranantaja että vuokralainen. Siitä hyvänä osoituksena on mielestämme se, että asiakkaamme ovat meillä ensimmäisen kerran asioituaan luottaneet meihin myös jatkossa, kun tarvetta asuinhuoneistojen vuokrausasioissa on ollut.

Teemme kaikki toimeksiantomme joustavasti ja luottamuksella. Nämä ovat meille pienenä yrityksenä itsestään selviä argumentteja, jotka luovat ammattitaitomme pohjan.

Leena Rasku, LVV, VuT

Aloitin vuokravälittäjänä Seinäjoella huhtikuussa 1998. Aiemmat työni pankkitoimihenkilönä ja sosiaalityöntekijän sijaisena antoivat hyvää käytännön pohjaa nykyiseen työhöni. Suoritin Vuokravälittäjä tutkinnon (VuT) vuonna -98 ja Laillistetun Vuokravälittäjä tutkinnon (LVV) vuonna 2010.

Vuokravälittäjän työ ei ole pelkkää työtä vaan se on elämän tapa. Vuosien varrella minua on pyydetty monesti siirtymään myyntipuolelle, mutta vuokravälityksen kohteiden ja asiakkaiden nopeampi tempoinen vaihtuvuus on aina kiinnostanut enemmän.

Monet vuokranantajat ovat tuttuja jo vuosien takaa, jonka ansiosta pystyn vakuuttamaan myös vuokralaiset vuokranantajan luotettavuudesta.